Medarbetare

Efter många års erfarenhet från Idre Fjäll med reklamproduktion och marknadsföring tog vi över Fjällposten våren 2009. Fjällposten flyttades från Särna till Bergskolan i Idre och nu får vi användning av våra grafiska kunskaper där vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och både små och stora företag. Förutom annonsbladet Fjällposten erbjuder vi mängder av reklambyråtjänster. I vårat nätverk har vi flera duktiga vänner som hjälper oss med det vi inte kan.Lotta Holmgren

Lotta Holmgren, grafisk formgivare

Lotta har gått flera medieutbildningar vid Mittuniversitetet i Sundsvall och kurser inom grafisk produktion på Berghs School of Communication och Batteri Kommunikation. Lotta har jobbat med marknadsföring i 10 år på Idre Fjälls inhouse.

 

Malin HolmgrenMalin Holmgren, grafisk formgivare

Malin har gått flera medieutbildningar vid Mittuniversitetet i Sundsvall och kurser inom grafisk produktion på Berghs School of Communication och Batteri Kommunikation. Malin har även arbetat med digital kommunikation på Idre Fjäll i mer än 10 år. Malin gillar att umgås med sin sambo och sina två barn. Vintertid är det skidåkning som gäller för hela familjen. Malin har tidigare arbetet som skidlärare.

 


white

 

  1. No comments yet.
(will not be published)
  1. No trackbacks yet.